Onze diensten

Maatwerk software, data science en hosting.

Zoekt u naar een maatwerk IT oplossing, een app of een website, of heeft u advies nodig?
Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op.


Op zoek naar een maatwerk (web) applicatie?


We ontwikkelen maatwerk websites en applicaties met bewezen technologi├źn zoals HTML5, jQuery, PHP en C#. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor telefoons, tablets en desktops en worden zo gemaakt dat ze makkelijk door zoek machines gevonden kunnen worden. Naast het ontwikkelen van websites leveren we ook de hosting en kunnen wij de website onderhouden. Dit noemen we ons ontzorgings pakket! Zodat u zich kan focussen op wat u het beste kan.

Wanneer u een maatwerk applicatie door ons laat ontwikkelen denken wij vanaf het begin af aan met u mee en begeleiden we het hele traject van ontwerp, implementatie en integratie in uw huidige systemen en processen. Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Kom een keer koffie drinken of bel ons. Maak vrijblijvend een afspraak.

android-icon apple-icon

Wilt u een Android of iOS app?


Met apps voor mobiele telefoons kunt u op een andere manier klanten bereiken en uw processen verbeteren. Wij ontwikkelen zowel Android als iOS apps voor smartphones en tablets. Dit doen we via de laatste technieken en ontwikkelingen in Kotlin, Java, Swift en met Xamarin in C#. Dit zijn native applicaties, dat betekend dat ze snel en betrouwbaar werken en gebruik kunnen maken van alle toestel functies, zoals GPS en de camera.


Data mining, machine learning en analyse.


Bij Van Stein & Groentjes zijn we continu bezig met de laatste ontwikkelingen. Met onze academische partners zoals het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) en met Bas van Stein als Post Doctoral onderzoeker op het gebied van Deep learning en optimalisatie, hebben we de kennis in huis om u te helpen met complexe data gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u helpen, door gebruik te maken van de nieuwste technieken om uw data om te zetten in waardevolle informatie. Denk hierbij aan het doen van voorspellingen en het doorvoeren van optimalisaties.

Bezoek onze data science website voor meer informatie.

Uw website in goede handen!


Naast het ontwikkelen van websites en applicaties, kunnen we ook uw hosting verzorgen en de website onderhouden. We kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Ga naar onze hosting website
picture of a lock surrounded by a shield

Advies en hulp binnen uw team

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken, analyseren of implementeren van uw IT vraagstuk? Heeft u tijdelijk een ervaren programmeur of tester nodig in uw eigen team? Of zou u graag een keer over de mogelijkheden voor uw bedrijf willen brainstormen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een keer koffie te drinken.

Neem contact met ons op.

picture of a lock surrounded by a shield