Over ons

Over ons

Onze visie: Een wereld waar data-science en generieke kunstmatige intelligentie onze dagelijkse werkzaamheden ondersteunen en overnemen waardoor iedereen kan blijven innoveren en zich bezig kan houden met de zaken die er daadwerkelijk toe doen.

Onze missie: Het verbeteren en optimaliseren van communicatieprocessen met behulp van state-of-the-art technieken en maatwerk software.

Onze passie: Het ontwikkelen van moderne, betrouwbare en complete applicaties met de technologie van morgen.


We zijn op zoek naar nieuwe mensen!

Ben jij onze nieuwe app of web-ontwikkelaar?

Ondernemend

Wij kijken graag of we met onze kennis en expertise waarde toe kunnen voegen aan een concept. Wij vinden het leuk om daarin samen met de bedenker uit te zoeken of het concept uitgebouwd kan worden tot een op zich staand bedrijf.
Vanzelfsprekend leidt niet elke samenwerking tot een zelfstandig bedrijf, maar alle samenwerkingen geven kennis en ervaring die we in onze andere werkzaamheden gebruiken. Een van de samenwerkingen die bijvoorbeeld geleid heeft tot een nieuw bedrijf is Smartnotation.
Smartnotation is een slimme notuleer applicatie. Door het heroverwegen wat er belangrijk is tijdens een vergadering en daar in het notuleer proces actief op in te springen hebben we een applicatie ontwikkeld die naast het brengen van tijdsbesparingen vooral helpt in het structureren van de vergaderingen.
Naast dat we zelf erg ondernemend zijn, coachen en adviseren we ook startende ondernemers. Dit doen we onder andere bij PLNT, het centrum voor ondernemerschap in Leiden, bij Lugus, de studentenondernemersvereniging van Leiden en bij de student companies van de Hogeschool Leiden.

Eigenwijs

Wij zijn eigenwijs. Dit weten we van onszelf en dit laten we u graag van tevoren weten. Dit kan resulteren in het feit dat we u advies geven zonder dat u ons daarom gevraagd heeft. Het advies kan zelfs ingaan tegen uw verwachting. Een voorbeeld hiervan is dat wij u kunnen adviseren dat de vraag waarmee u ons benaderd heeft niet de vraag is die u ons moet stellen, of dat de oplossingsrichting die u in gedachten heeft niet de juiste is. Wij onderbouwen ons advies wel altijd zodat u wat aan ons advies heeft. Een voorbeeld hiervan is dat we meermaals klanten hebben geadviseerd dat de mobiele applicatie waarvoor ze ons benaderde niet handig was omdat ze het probleem beter op konden lossen met een responsieve website. Wij halen onze voldoening uit het leveren van meerwaarde aan u, mochten wij niet zien dat we die meerwaarde leveren dan is het voor u en voor ons beter als we niet met elkaar in zee gaan, en dan denken we graag met u mee om te zien waar die meerwaarde wel gehaald kan worden.

Ons team

Maak kennis met onze ervaren programmeurs.


Wij leiden vakmensen op.

Sinds 2014 is Van Stein & Groentjes B.V. een officieel erkend leerwerkbedrijf. Wij leiden studenten van het MBO op bij de opleiding Softwareontwikkeling. Dit doen we iedere stageperiode met 2 studenten. Deze studenten bepalen aan het begin van de stage zelf wat zij willen leren en daarna richten we een project in waar de student deze kennis kan verkrijgen. De doelen die gesteld worden door de stagiaires variëren van het leren van een nieuwe programmeertaal tot het bouwen van een app en het leren om meer gestructureerd te werken. Tijdens de stage zijn er meerdere momenten waarop we kijken of de doelen nog actueel zijn, en afhankelijk van de uitkomsten van deze momenten stellen we de doelen bij.Wij motiveren de studenten om hun doelen ambitieus op te stellen, en garanderen de student dat ze begeleid gaan worden in het behalen van die doelen. Dit is ook de reden dat we een gelimiteerd aantal stageplekken hebben.

Wij zijn erg trots op het feit dat veel van onze stagiaires na de eerste periode ook graag de tweede periode bij ons stage willen lopen, en wij zijn vereerd dat onze stagiaires het volgende over ons zeggen.